Om mig

Jag finns i Borlänge i Dalarna, men kommer även att arbeta i Stockholm några gånger per år. Jag arbetar för att öka människors medvetande, få nya insikter, känna glädje, ro och harmoni. Jag vill påverka samhället med mitt arbete, öka människors nyfikenhet, mod, kunskap och intresse för alternativa metoder.

Jag sitter med i styrelsen i Förenade Reikiförbundet i Sverige som verkar bl a för att sprida kunskap om Reiki på ett kvalitativt sätt. Förbundet arbetar för ett framtida samarbete med hälso- och sjukvården, myndigheter och andra organisationer och främjar och lyfter forskningen.

Mitt första möte med healingen gjorde jag 1985 och jag började min Reikiutbildning (Usui System of Reiki Healing) år 1997. Den gav mig allt det som jag så länge sökt efter. En helt ny värld uppenbarade sig och livet kändes mer rofyllt. Detta ledde till att jag ville att fler skulle få tillgång till och kunskap om Reikins underbara effekter och  utbildade mig till Reikimaster.  Jag har utbildats av bl a Matthew Sword, Christa Fay Burka, Frank Arjava Petter samt av William Lee Rand. Christa Faye Burka har gått i lära för Bethal Paigh som är en av de 22 första mastrarna som Hawayo Takata initierade i Väst.

Intresset för kristaller ledde till att jag förkovrade mig i Kristallhealing. Vidare har jag gått en 1-årig Feng Shui-utbildning i European School of Feng Shui vilken Roger Green är en av grundarna till.  Jag har gått i lära för Juan & Ivan Nunez Del Prado från Sydamerika samt för Anna Southerington som lär ut Inkaindianernas traditioner och energiarbete. Birkan Tore har hjälpt mig att förstå hur änglarna jobbar vid min sida och hur vi kan kommunicera med dem. Är certifierad Angel Card reader via Doreen Virtue. Har utbildat mig i mediumskap hos bl a Colin Bates och Moira Hawkins.  Är utbildad i Metakommunikation och är certifierad Metakommunikatör sedan 2014, vilket innebär att jag kan stödja dig på din resa till förändring via bl a coachning. Är utbildad Aurasomaterapeut sedan november 2018 och kan guida dig i färgernas värld för att att öka din medvetenhet, vitalitet och glädje.

 

Jessica Gröger

UA-118563930-1